top of page

               Testimonials

Christina Mastori

Oprichter SOMAnatomics; somatic movement therapeut & opleider

‘’Ik was op een punt in mijn leven waar mijn creativiteit stil lag. Mijn normaal expressieve lichaam was vervreemd van mijn mind. Ik was op zoek naar iets of iemand die me kon helpen die connectie weer te maken. Op dat moment vond ik mezelf in een van Nathalies lessen en meteen klikte ik met haar aanwezigheid en warmte. Sindsdien voel ik me met iedere les meer geïnspireerd, geactiveerd en gemotiveerd. 

 

Met een eindeloze passie helpt ze je in het realiseren van je doelen en reikt ze je de nodige tools en support aan om op onderzoek uit te gaan en je vrijheid te ervaren. Ze heeft een gave iemand ‘te ontleden’ en je daarna in te laten zien hoe jezelf weer in elkaar kunt zetten. Zolang jij honger hebt om te leren, zal zij je voeding blijven geven dit te doen. Met haar aan je zijde kun je een ervaring verwachten waarin je jouw leven in een vorm gaat gieten die alleen jij kan visualiseren en creëren. 

Daj van der Woude

Eigenaar Models at Work Amsterdam & Ibiza

"Nathalie is een heerlijk mens om mee te werken. Professioneel, initiatiefrijk, creatief en zeer deskundig in haar vakgebied: dans en het creatief gebruik van het menselijk lichaam. Ik heb Nathalie ingehuurd op diverse projecten voor Models at Work. Zij is onze go to choreograaf in de breedste zin des woords. Alles van een dansvoorstelling tot een “tableau vivant” wordt door haar op originele wijze bedacht en geregisseerd. Daarbij combineert zij de wensen van de klant met een moderne eigentijdse esthetiek, waardoor elke keer weer een prachtige voorstelling ontstaat. De snelheid waarmee Nathalie in een eerste gesprek met de klant ideeën vormgeeft is een talent en van grote toegevoegde waarde in elk acquisitiegesprek. Nathalie is een mensen-mens, met sterk ontwikkelde social skills en een oprechte intrinsieke interesse in anderen. Daardoor is zij in haar relatiemanagement en klantcontact ontzettend betrouwbaar en succesvol. Voor elke ondernemer die zuinig is op zijn klanten is zij dus ook in dat opzicht een enorme aanwinst. Ik ben ontzettend blij om Nathalie in mijn netwerk te hebben en met haar te kunnen samenwerken. Trust is earned, not given!”

 

Haya Maëla

eigenaar en oprichter Danshuis Haarlem

"Nathalie zou ik willen omschrijven als een vurige vrouw, met veel energie en warmte. Ze is een echt mensen-mens, zonder haar eigen grenzen uit het oog te verliezen. Ze wil leren van het leven en leeft het leven daarom voor minimaal 100%! Voor mij een fijne vrouw om mee samen te werken."

Please reload

bottom of page